Is uw startmotor of dynamo defect ?
Bij Vas Nederland wordt uw unit snel én vakkundig gereviseerd of gerepareerd door vakkundige specialisten met velen jaren ervaring in het vak.
Originele OEM (Original Equipment Manufacture) onderdelen staan borg voor een betrouwbare reparatie van uw startmotor of dynamo.

Heeft U erg veel haast en kunt U écht niet wachten ?
Vas Nederland heeft tevens een zéér ruim en diep assortiment ruilunits direct uit voorraad leverbaar, 12Volt én 24Volt !

Voor reparaties geldt: in de ochtend gebracht = in de middag gereed ! (mits onderdelen voorradig)
Op al onze nieuwe en ruilunits geldt een garantieperiode van 12 maanden !

Door de toename van moderne voertuigen met o.a de start/stop systemen is Vas Nederland niet stil blijven staan.
Investeringen in de meest recente testapparatuur is dan uiteraard een must.
Vas Nederland heeft onder meer de beschikking over de JBT-1 testbank van D&V Electronics.
Met deze testbank richt Vas Nederland zicht op de toekomst waarin COM, DFM, LIN I, LIN II protocollen de standaard waardes gaan worden binnen de automotive branche !
Regelmatige updates zorgen er voor dat ook de meest recente alternators bij Vas Nederland getest en volledig uitgelezen kunnen worden !
Desgewenst kunnen wij een volledig testrapport afdrukken met de uitgelezen waardes van uw alternator !

De testbank ondersteunt de verschillende geautomatiseerde seriële communicatie protocollen die nodig zijn voor het activeren en testen van de alternator waaronder COM, DFM, BSS, LINI & LINII.
Ingebouwde digitale oscilloscoop voor de analyse van de gelijkrichter / diode en statorwikkeling conditie.
De testbank biedt tevens de mogelijkheid om een uitgebreide meting van de regelaar functies en uitgangssignalen van de aansluitingen uit te voeren.
Het elektronische schakelcircuit configureert automatisch de testkabel die overeenkomt met de vereiste plug aansluitingen van de alternator.
De alternator lekstroomtest controleert op defecte alternator componenten zoals ontbrekende of kapotte isolatoren, defecte diodes en regelaars.